Рослинно-вершкові пасти, які виробляються на Андрушівському маслосирзаводі, відрізняються бездоганним дотриманням рецептури, яка дозволяє створювати насправді смачний продукт. Склад молочного жиру, який є основою вершкового масла, як по відношенню насичених жирних кислот, так і за вмістом вітамінів не ідеальний. Одним з найбільш раціональних шляхів регулювання жирно кислотного складу молочного жиру є часткове додавання до його складу рослинних масел, які багаті полі ненасиченими (незамінними для організму людини) жирними кислотами. Наша продукція має покращений вміст жирних кислот, який може бути збагачений біологічними активними речовинами та вітамінами, а також є продуктом нового покоління із попередньо заданими споживчими та функціональними властивостями.

<
>
Андрушівське
Золотава
Молочна Мрія
Попільнянське