М'який сир, на відміну від твердого, характеризується ніжним присмаком і м'якою текстурою. Виробляється він без задіяння процесів копчення і плавлення, представлений великою різноманітністю видів: в залежності від технології виробництва, продукт може мати природну або пліснявий кірочку, гнучку або розсипчасту консистенцію (такі сорти нерідко використовуються для приготування салатів). Різні види м'яких сирів користуються великим попитом у споживачів завдяки приємному смаку і неоціненній користі для організму.

Розсільні сири зараз надзвичайно популярні. Вони займають особливі місця в різних кухнях світу. Їх особливість полягає в тому, що сама сирна головка зберігається в розсолі. Такі види сиру не мають кірки. Вони мають відмінні смакові характеристиками, надзвичайно корисні. Розсільні головки додають в супи, салати, нарізки. Вони збагачують смак, роблячи його насиченим і оригінальним. Вартість їх прийнятна для кожного покупця.

Такі сири чудово смакують, як окремі страви, так і в  запеченому вигляді (для піци, пирогів, а також в якості інгредієнтів для салату та приготування десертів).

<
>
Золотава
АМСЗ
Попільнянське
Молочна Мрія
Андрушівське
L'EXTRA