Кисломолочні продукти - загальна назва таких продуктів, як сиркові маси, продукт молоковмісний сметанний, сир кисломолочний та інші види. Назва пов'язана з тим, що в молоко додають культури молочних бактерій, які розщеплюють молочний цукор і перетворюють частину лактози на молочну кислоту та інші речовини. Залежно від типу молочнокислих бактерій, ряду інших речовин, терміну та способу бродіння, продуктам надається характерний кислуватий смак та аромат. Використання різноманітних заквасок у виробництві різних видів продукції надає кожному продукту специфічну текстуру та характерний смак. 

До переваг кисломолочних продуктів включають підвищену засвоюваність, насиченість пробіотиками, вітамінами та мінералами, проте ця продукція зазвичай має дуже короткий термін зберігання. Саме він обумовлює щоденне оновлення кисломолочної продукції і проходження суворого контролю якості перед тим, як товари потрапляють на полиці магазинів. Це не залишає ніяких сумнівів щодо високої якості та свіжості наших продуктів.

<
>
Золотава
АМСЗ
Попільнянське
Молочна Мрія
Андрушівське
L'EXTRA