Маргарин — це продукт з високоякісного жиру, до складу якого входять тваринні жири і рослинні масла, плюс — різні домішки і барвники. У нашому виробництві маргарину дотримуємося заходів, що забезпечують максимальне збереження природних властивостей жирових компонентів, збалансованість їх за жирнокислотним складом, збагачення комплексом добавок, біологічно активних речовин і передусім вітамінів, A, D, Е, К, фосфоліпідів, β-каротину та ін.
Переваги:
- Хороша збиваність з цукром;
- Сприяє утворенню прекрасної рівномірної пористості;
- Забезпечує отримання розсипчастої структури в готовому виробі;
- Готовий виріб довше не черствішає;
- Високі органолептичні характеристики готового виробу;
- Тісто довше не затягується за рахунок рівномірного розподілу жиру на частинках борошна;
- Процес формування виробів істотно полегшується;
- Високий ступінь очищення жирової сировини дозволяє подовжити фактичні терміни придатності виробів.