Маргарин — це продукт з високоякісного жиру, до складу якого входять тваринні жири і рослинні масла, плюс — різні домішки і барвники. У нашому виробництві маргарину дотримуємося заходів, що забезпечують максимальне збереження природних властивостей жирових компонентів, збалансованість їх за жирнокислотним складом, збагачення комплексом добавок, біологічно активних речовин і передусім вітамінів, A, D, Е, К, фосфоліпідів, β-каротину та ін.

Переваги:

  • Хороша збиваність з цукром;
  • Сприяє утворенню прекрасної рівномірної пористості;
  • Забезпечує отримання розсипчастої структури в готовому виробі;
  • Готовий виріб довше не черствішає;
  • Високі органолептичні характеристики готового виробу;
  • Тісто довше не затягується за рахунок рівномірного розподілу жиру на частинках борошна;
  • Процес формування виробів істотно полегшується;
  • Високий ступінь очищення жирової сировини дозволяє подовжити фактичні терміни придатності виробів.
<
>
Андрушівське
Золотава
Молочна Мрія
Попільнянське